Vacatures

nVent Thermal Management, een onderdeel van nVent, is een toonaangevende leverancier van elektrische heat-tracing, vloerverwarming, brandveilige en gespecialiseerde bekabeling en oplossingen met sensoren voor kritieke sectoren, waaronder energie, stroom, water, mijnbouw, chemie en farmacie, voedingsmiddelen en dranken en bouw en constructie. nVent Thermal Management heeft een sterke traditie, is sterk aanwezig over de hele wereld en stelt meer dan 3.000 werknemers te werk in meer dan 50 verschillende landen.

We zijn gepassioneerd over onze mensen, de uitbreiding van onze activiteiten en de uitbouw van operationele uitmuntendheid terwijl we een positieve invloed hebben op de wereldwijde gemeenschap. Als u net zoals wij gepassioneerd bent over het werk dat u doet, moedigen we u aan om de wereld van mogelijkheden binnen nVent te verkennen.

Samen staan we sterk

nVent wil groeien en de activiteiten beheren met een sterke basis van diversiteit en inclusie.

We geloven in een omgeving van diversiteit en inclusie, waarbij alle werknemers de ondersteuning krijgen om hun volle potentieel te bereiken, zich gerespecteerd, gewaardeerd en geapprecieerd te voelen om wie ze elk apart zijn en samen goed werk kunnen verrichten.

Diversiteit betekent gewoon verschillen, niet alleen in leeftijd, geslacht en ras, maar ook in ideeën, stijl, cultuur, religie, achtergrond, enz. Verschillen op de werkvloer kunnen creativiteit, innovatie, nieuwe ideeën en onconventioneel denken stimuleren.

Verschillen alleen garanderen echter niets. Hoe we omgaan met verschillen, dat is wat het echte verschil maakt. Daarom moeten we een cultuur van inclusie creëren, met werknemers die de diversiteit van onze klanten weerspiegelen, innovatie en creatief denken versterken en het streven van onze werknemers naar uitmuntendheid ondersteunen in alles wat we doen. We zijn ervan overtuigd dat we, via diversiteit, toegang krijgen tot de beste mensen, en dat we via inclusie het beste uit onze mensen naar boven kunnen brengen.

Connection and Protection