Over ons

nVent

De missie van nVent Thermal Management is vooral de eisen van onze klanten inwilligen. Reeds meer dan 50 jaar beseffen we dat innovatie en klantentevredenheid de sleutelfactoren voor ons succes zijn.

Daarom leggen we er vooral de nadruk op om onze klanten beter te leren kennen en in te spelen op de eisen van de markt. Met meer dan 300 patenten op onze naam, kunt u wel zeggen dat we erg toegewijd zijn. We weten dat we dankzij onze investeringen in onderzoek en ontwikkeling onze klanten kunnen helpen om de concurrentie voor te blijven en aan de top te blijven in hun respectievelijke sectoren.

Als full-service ontwerper en integrator van geoptimaliseerde warmtebeheersystemen, is nVent Thermal Management een uniek bedrijf. Doordat we rechtstreeks met onze klanten werken, kunnen we hun uitdagingen en eisen beter begrijpen en kunnen we beheersystemen voor heat-tracing ontwerpen en bouwen die garant staan voor succes. Door de innovatieve technologieën van productmerken zoals nVent RAYCHEM en nVent PYROTENAX te combineren met nVent TRACER, ons merk voor diensten, kunnen we de beste elektrische heat-tracing systemen van topkwaliteit bieden.

We bieden ook kwalitatieve producten en diensten voor vloerverwarming, brandveilige en gespecialiseerde bekabeling, lekdetectie, sensoren en smeltsystemen voor sneeuw en ijs voor industriële, commerciële en residentiële toepassingen.

Maar nVent Thermal Management is meer dan alleen producten en diensten. We hebben de meest toegewijde werknemers van de hele wereld en onze toewijding eindigt niet bij klantenservice. We zetten ons in om het verschil te maken, niet alleen voor onze klanten en in onze sectoren, maar overal ter wereld. Of we nu meer energiezuinige producten en oplossingen ontwikkelen die de impact op het milieu beperken of de gemeenschap ter hulp komen door onze deelname aan evenementen voor het goede doel, de mensen van nVent Thermal Management streven er steeds naar om een positief verschil te maken.

Belangrijkste merken: PYROTENAX , RAYCHEM , TRACER en TRACETEK

Connection and Protection