Behoud van procestemperaturen

Een goed geselecteerd industrieel systeem voor temperatuurbehoud kan de temperatuur van een vloeistof in een leiding op het gewenste niveau houden, over een groot temperatuurbereik, afhankelijk van de specifieke behoeften van het proces of de toepassing.

Behoud van procestemperaturen – een complete benadering van warmtebeheersystemen

nVent Thermal Management levert complete warmtebeheersystemen voor behoud van procestemperaturen. Deze omvatten een selectie van de geschikte technologieën voor heat-tracing voor leidingen, geavanceerde regelsystemen en de complete serviceverlening. Process-Temperature-Industrial.jpg

Heat-trace systeem
  • Elektrische heat-trace kabels – heat-trace kabels die de temperatuur van niet-stromende vloeistoffen behouden door de warmte te vervangen die verloren is gegaan via de thermische isolatie van leidingen, vaten en bijbehorende apparatuur.
  • Geavanceerde regelsystemen – apparaten zoals thermostaten, regelaars en schakelborden die de heat-trace kabel controleren en/of regelen om te helpen de temperatuur van de vloeistof in de leiding te behouden.
  • Componenten en toebehoren voor het maken van elektrische verbindingen en de juiste afwerking van de installatie, zoals eindafwerkingen, glastape en waarschuwingsetiketten.
Services
  • Technische ontwerpdiensten
  • Materiaalinkoop en -vervaardiging
  • Services op locatie
  • Services na installatie

nVent Thermal Management kan individuele componenten leveren, technische en ontwerpdiensten leveren en het gehele systeem installeren en onderhouden.

Onze geavanceerde producten in combinatie met onze services op locatie bieden een geïntegreerde oplossing voor temperatuurbehoud die strategisch wordt gepland en uitgevoerd voor een optimaal warmtebeheersysteem (heat management system - HMS).
Door alle aspecten van het ontwerp en de installatie van het heat-trace systeem te beheren en uit te voeren, bieden we een enkele interface met uw projectteam.


Verwante producten

Connection and Protection