nVent_Core_Component_CMYK_F2-656x730.png

Pentair Thermal Management wordt nVent
- een frisse start voor innovatie

Uw vertrouwde merken RAYCHEM, TRACER, NUHEAT, PYROTENAX en TraceTek maken nu deel uit van nVent Thermal Management.

De nieuwe website nVent.com is in ontwikkeling en wordt in januari 2019 gelanceerd. Tot die tijd kunt u voor al uw informatie terecht op onze huidige website.

Voor meer informatie over nVent:
Download persbericht
Bezoek nVent.com
(momenteel alleen in het Engels)

Siteservices

nVent Thermal Management heeft warmtebeheersystemen (HMS) gerealiseerd die uiteenlopen van korte leidingen van enkele meters tot complexe leidingsnetwerken van honderden kilometers. Dankzij deze ervaring hebben we de tools, de procedures en de expertise ontwikkeld voor een succesvol beheer van kleine tot mega-projecten voor volledige warmtebeheersystemen.

Onze veelzijdige nVent-software beheert en monitort alle resources en geeft de cruciale elementen van de voortgang van het project door. Service-activiteiten op locatie worden in goede banen geleid door het constructie-kwaliteitsplan van nVent Thermal Management.

Flexibele aannemersdiensten

nVent Thermal Management kan verschillende aannemersdiensten bieden. We kunnen optreden als algemeen aannemer, leidinggeven aan fabrieksgetrainde arbeidskrachten van onderaannemers en u helpen plaatselijke onderaannemers aan te nemen, of de rol op ons nemen van uw constructiemanager voor heat-tracing en isolatie. Onze wereldwijde en regionale diensten omvatten preconstructie, mobilisering, constructie, installatie, postconstructie en volledige operationele ondersteuning.

Toewijding

Het management van nVent Thermal Management streeft naar getraind en effectief constructiepersoneel; medewerkers die specifiek toegewezen taken verrichten en gekwalificeerd zijn op grond van de juiste opleiding, training en/of vereiste ervaring. Het personeel van nVent is net zo divers als de producten die ze bieden, waardoor nVent Thermal Management in staat is installateurs, bouwplaatstoezicht, íngenieursdiensten op locatie, kwaliteitsborging, kwaliteitscontrole en/of projectmanagement voor ieder willekeurig HMS-project te leveren.

Connection and Protection